Net gelezen in een reactie op een blog

Heb je ergens in de krant, op tv of op internet iets gezien over de mannenrok en wil je het met ons delen? Hier is je berichtje op de juiste plaats.
Gebruikersavatar
Rik
Berichten: 368
Lid geworden op: 10 aug 2019 20:18
Locatie: Belgenland

Net gelezen in een reactie op een blog

Bericht door Rik »

Net gelezen in een Spaanse reactie op een blog, vertaling hieronder
de volledige blog vindt je hier: https://b-lifecoaching.nl/mijn-man-in-vrouwenkleding/

Qua anatomie lijken de broeken meer op elkaar en komen ze meer overeen met de anatomie van vrouwen dan met de anatomie van mannen. Nog geen 500 jaar geleden kleedden vrouwen en mannen zich in ROKKEN. De broek werd gebruikt om vrouwen te DISCRIMINEREN, mishandelen en vernederen. De broek is een aanval op de GEZONDHEID en mannelijkheid. Geen enkel deel van het lichaam van een man wordt mishandeld; Het is niet verpletterd, noch is het zo gekneusd als de mannelijke geslachtsorganen; het ondergoed houdt de geslachtsdelen geïmmobiliseerd, gekneusd, verpletterd en OPGEKOOKT; het bevorderen van ideale omstandigheden voor de ontwikkeling van de zogenaamde moderne mannenziekten: impotentie, onvruchtbaarheid, prostaatproblemen en mogelijk zelfs zaadbalkanker. De centrale naad die de broekspijpen met elkaar verbindt heet TIRO; omdat hij de hele tijd trekt, voor en achter; en dan moet hij zijn broek tussen zijn KNOPEN en tussen zijn benen verwijderen. De riem of riem is een tourniquet; dat een goede bloedirrigatie verhindert; het beïnvloedt de goede werking van: het spijsverteringsstelsel, het urinestelsel en het voortplantingssysteem. Bovendien, als gevolg van het opleggen van het gebruik van broeken; Ze hebben ons mannen misbruikt; omdat ze ons dwongen staand te urineren; wat totaal ONNATUURLIJK EN IRRATIONEEL is; Welnu, geen mens zit op het toilet of toilet; en hij heeft een stoelgang, en dan stopt hij met staand urineren; Nou, zoals je heel goed weet; De 2 sluitspieren gaan synchroon open; of tegelijkertijd; de man als hij staand gaat plassen; Naast het vervuilen van de badkamer; Artsen zeggen dat de PROSTAAT beschadigd is.
Het meest GEZONDE, comfortabele en passende kledingstuk voor een man is een ROK IN RONDE OF SCHOTSE STIJL; en het is economischer en ecologischer; omdat de levensduur van een rok langer is dan de vluchtige en korte levensduur van een vreselijke en ongemakkelijke broek; dat de rits bijna altijd beschadigd en gescheurd wordt door het trekken; en het verslijt op de BILLEN; en in het kruis. Het is de moeite waard om te verduidelijken dat rokken voor mannen; of voor de vrouw; Ze moeten altijd worden gebruikt met hun respectievelijke petticoat. De ROK mag niet erg kort zijn, omdat hij niets bedekt; en het is mogelijk dat de wind het wegblaast; en als de rok erg SMAL of erg smal is; het laat hem niet goed lopen; noch de ladders beklimmen; dan zouden ze op hun KNIEËN moeten lopen; en/of om hulp vragen. Een rok die tot de knie reikt en zo wijd is als je wilt dragen, zal nooit problemen opleveren. Gefeliciteerd met het promoten van het gebruik van rokken voor mannen
Na vele jaren stiekem nu eindelijk ook dagelijks thuis bij de vrouw in rok(je), zelden nog broek of shorts.
Als de vrouwen meestal in broeken lopen is het aan de mannen toegestaan om in rokken te lopen.
Plaats reactie