De meest gewilde producten van 2021

Heb je ergens in de krant, op tv of op internet iets gezien over de mannenrok en wil je het met ons delen? Hier is je berichtje op de juiste plaats.
ellen
Berichten: 88
Lid geworden op: 04 dec 2021 16:15

De meest gewilde producten van 2021

Bericht door ellen »

Lyst, een modebedrijf, heeft een overzicht gemaakt van the year 2021 in fashion.
Er is een hoofdstuk waar ze de meest gewilde producten oplijsten, waarin de Thom Browne plooirok op de vijfde plaats staat.
Searches for “men’s wedding skirts” jumped 48% year-on-year and Thom Browne’s black pleated skirt was one of the most-wanted items. In The Lyst Index Q2, the brand’s skirt also broke into the top 10 for menswear for the very first time.
De rok is met een prijskaartje van rond de 2500 dollar wel wat aan de dure kant, maar uit de analyse van Lyst blijkt dat dat er voor een trouw wel voor gegeven wordt. Dat lijkt me overigens het ideale moment om een statement te maken :)
Ik vind het vooral bemoedigend dat deze rok in de top 10 gekomen is bij de mannenkleding, al geldt dat natuurlijk specifiek voor dit (exclusieve) merk. Dat maakt nog niet dat we kunnen concluderen dat mannen voortaan in rok gaan rondlopen, maar het is wel een stap in de richting van een algemene acceptatie.
Plaats reactie