zwemmen

Heb je ergens in de krant, op tv of op internet iets gezien over de mannenrok en wil je het met ons delen? Hier is je berichtje op de juiste plaats.
Meneer van Zandvoort
Berichten: 12
Lid geworden op: 21 okt 2016 12:06

zwemmen

Bericht door Meneer van Zandvoort »

Onderstaand artikel las ik laatst in de krant. Zelf zwem ik bij de reddingsbrigade ook regelmatig en met een rok aan, als we gekleed zwemmen oefenen, maar in de januari in de IJssel is toch aan andere uitdaging....


'Vrouw in nood' in IJssel bij Deventer blijkt zwemmende man in Schotse rok

Hulpdiensten zijn vanmiddag uitgerukt na een noodoproep van een schipper dat er een vrouw in de IJssel bij Deventer lag. Eenmaal ter plaatse bleek het echter te gaan om een man in een Schotse rok. Hij had vrijwillig een duik in de rivier genomen.
Rudi Hofman en Bas Tijhaar 31-01-18, 19:58 Laatste update: 21:36

69
M 1

Een schipper dacht dat hij bij de spoorbrug in Deventer een vrouw in het water zag liggen, waarna hij alarm sloeg. Brandweer, politie en ambulancepersoneel spoedden zich naar het water aan de kant van de Worp, maar hoefden niet veel meer te doen.
Kilt

De persoon in het water bleek namelijk 'gewoon' een duik te hebben genomen, gekleed in een Schotse rok (een kilt) en sportschoenen. Hij werd uit de IJssel gehaald en voor de zekerheid in de ambulance nagekeken. Mee naar het ziekenhuis hoefde de waterrat niet.

,,Zo liep het allemaal met een sisser af'', bevestigt politiewoordvoerder Simen Klok. ,,We hebben de schipper nog even gebeld en de situatie uitgelegd.'' Bestraft voor zijn zwemavontuur wordt de man niet.
Plaats reactie