Hakken voor mannen worden stilaan gewoon !

Wat vind je van het dragen van laarzen in combinatie met je rok
Ricky
Berichten: 281
Lid geworden op: 13 aug 2011 21:52

Re: Hakken voor mannen worden stilaan gewoon !

Bericht door Ricky »

treintje schreef:We kunnen dat natuurlijk ook weer terug claimen. Volgens mij gebeurt dat ook langzaam. In de fashion week die onlangs weer is geweest waren er ook weer hakken voor mannen, heb ik vernomen. Mijn vrouw had een discussie gezien of gehoord (op tv of radio, dat weet ik niet meer) waarbij het daarover ging. Helaas waren de reacties wel overwegend in de trant van: mannen moeten dat niet doen, het hoort niet en ze verlagen hun status.
Dat is natuurlijk jammer, maar het is wel weer in het nieuws. Negatieve aandacht is ook aandacht.
Verder heb ik toch de indruk dat vrouwelijke invloeden in de mannenmode de laatste jaren aan het toenemen zijn in de modeshows. Volgens mij zie je steeds vaker ontwerpers die vrouwelijke invloeden in de mannenmode mengen. Het gaat niet hard, maar ik bespeur toch een trend. Als dat doorzet komt er dus waarschijnlijk wel een keer een moment dat het aan gaat slaan. Ik ben benieuwd.
Hier het artikel van FunX radio: http://www.funx.nl/index.php/nieuws/act ... annen-qguy
Stoere mannen dragen een rok
Gebruikersavatar
wimjansma
Berichten: 225
Lid geworden op: 14 mei 2013 23:22

Re: Hakken voor mannen worden stilaan gewoon !

Bericht door wimjansma »

Mijn grote tenen aan beide voeten zijn door artrose naar de knoppen. Ze doen niet meer mee. Dus vaarwel skiën, skeeleren en schaatsen (mijn vrouw en ik konden heel erg leuk samen kunstschaatsen). Ook zijn mijn voeten daardoor veel breder geworden, dus moet ik altijd schoenen met een brede neus nemen. Damesschoenen met hoge hakken zijn juist heel smal van voren, dus geen optie voor mij. Jammer, had het graag geprobeerd.
Plaats reactie