heerlijk rokjes dragen

Ervaringen met rok dragen in het openbaar
Plaats reactie
johnsplace
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 apr 2020 14:49

heerlijk rokjes dragen

Bericht door johnsplace »

Ik draag dagelijks een rokje en altijd mini zodat net mijn slipje niet te zien is, tenzij ik iets buk maar dat maakt me niets uit. Ik ga ook samen met mijn vrouw gewoon winkelen bij AH of Jumbo want ook zij vind het heel leuk staan. Gisteren in de stad nog 3 nieuwe rokjes gekocht 1 leer en 1 stof en 1 denim en gelijk maar wat panty's meegenomen al word het weer nu weer beter.
Afgezien van dat ik het lekker vind dragen steekt mijn vrouw af en toe een hand onder mijn rokje waardoor ik steevast met een erectie loop wat zij dan weer lekker vind staan en ook zij word er geil van als vrouwen me dan bekijken met een paal onder mijn rokje.
Ik ben dus een verwoed drager en ik draag een rok wanneer het maar kan, met daaronder wel of niet een panty en een fel gekleurd slipje.
Iedereen die het wil proberen maak het eerst thuis voorzichtig bekend, bij ons viel het geweldig bij andere vrouwen zal je het heel voorzichtig moeten brengen omdat de vrouw er aan moet wennen dus forceer niets uiteindelijk zal ze bij draaien als jou motief maar sterk genoeg is.
Ik koop ze trouwens waar ze betaalbaar zijn in de stad en dan gaat ze ook altijd mee en sommige verkoopsters kijken wel eens vreemd maar dat is hun zorg uiteindelijke verkoop is het belangrijkst.
Gebruikersavatar
beachlion
Berichten: 609
Lid geworden op: 26 jul 2013 19:44
Locatie: Allentown, PA, USA

Re: heerlijk rokjes dragen

Bericht door beachlion »

Welkom op dit forum van mensen met een ruim wereldbeeld.

Ik draag ook graag korte rokken maar ik houd ook rekening met de medemens. In het algemeen vind ik 40 tot 42 cm een prettige lengte waar ik op de meeste plaatsen hier in mijn omgeving (Pennsylvania, USA) mee rond loop en me vertrouwd in voel. Als ik naar het strand ga draag ik wat korter, tot zo'n 36 cm. Als je veel korter gaat dan kan je een verkeerd signaal afgeven aan je omgeving. Ook al zullen mensen er niets van zeggen, er over denken doen ze echt wel. En als je ook nog eens zichtbaar in een opgewonden staat bent word je al snel weggezet in de hoek van de perverselingen. Op die manier ontstaat er geen positief beeld van de man in rok bij de massa.

Nu kunnen vrouwen in het algemeen makkelijker weg komen in korte rokken maar als het echt kort is zul je zelf ook wel denken dat die vrouw ergens op uit is of wil provoceren. Je hoeft er natuurlijk niet als een non bij te lopen maar een beetje good will kweken voor de man in rok door gepast gekleed te gaan komt alle rokdragende mannen (of zij die het graag zouden willen) ten goede.
Gebruikersavatar
wimjansma
Berichten: 225
Lid geworden op: 14 mei 2013 23:22

Re: heerlijk rokjes dragen

Bericht door wimjansma »

Beste John,
Ik ben dol op rokjes. Waarom? Dat rokje geeft je als man een ongekende vrijheid. En blijheid. Bovendien kun je laten zien dat jij anders bent. Geen mode-slaaf. Geen grijze muis. Nee, jij bent jezelf. Anders ! Spannend.
En dan daarbij: niets knelt. Niets schuurt. Waarom willen al die vrouwen zo nodig aan de broek ? Waarom zijn zij ontevreden met hun verrukkelijke rokjes ? De vrouw blijft onbegrijpelijk.
Bij het dragen van een rokje krijg ik geen sensuele gevoelens. Daar gaat het bij mij niet om. Bij jou speelt dat kennelijk wel een rol: moet je trouwens zelf weten. Juist op dit forum kun je alleen maar deelnemers zijn die anderen willen accepteren zoals ze zijn. Als we dat nou allemaal ook elders deden, zou het veel leuker worden op deze aarde.
Wim
johnsplace
Berichten: 2
Lid geworden op: 30 apr 2020 14:49

Re: heerlijk rokjes dragen

Bericht door johnsplace »

Wim
Ik ben het helemaal met je eens en een erectie welke man krijgt die niet als je door je vrouw even in je kruis gepakt word (lekker overigens hoor) maar verder hetzelfde als wat jij schetst, veel plezier

John
,
Gebruikersavatar
WesleyN
Berichten: 744
Lid geworden op: 22 jul 2013 19:11

Re: heerlijk rokjes dragen

Bericht door WesleyN »

Welkom John,

Ik weet dat vooral vrouwen geïnteresseerd zijn wat je onder je rok draagt. Maar ik draag een rok vooral voor mezelf, zoals eigenlijk de meeste mensen die een rok dragen dat doen. En doe ik mijn best om ervoor te zorgen dat er niet onder mijn rok wordt gekeken. Ik heb zelfs pasgeleden mijn twee kortste rokken weggedaan. Gewoon om die reden dat ik ze toch niet draag. Mijn rokken zijn ook kort. Maar wel lang genoeg dat ik normaal kan zitten zonder dat er een inkijk is. Jeansrokken zijn wat lastiger. Maar daar heb ik ook manieren voor om de inkijk te voorkomen. Een tas bijvoorbeeld. Die heb ik altijd bij me. Want ik gebruik geen rok of broek om mijn mobieltje of portemonnee te dragen.

Natuurlijk kunnen vrouwen je voor een erectie zorgen. Maar ik praat zelf niet graag over mijn seksuele gevoelens en avonturen. Dat is iets wat voor mij privé is. Net zoals mijn inkomen en nog een paar van die dingen. Gelukkig is iedereen anders. Dat maakt mensen interessant en het leven is veel interessanter met zoveel verschillende mensen.
Iedereen is uniek en toch lijken wij allemaal op elkaar. Wij zijn namelijk allemaal mensen.
Wat is dan de reden om onderscheid te maken in wij en zij-groepjes?
Gebruikersavatar
Rik
Berichten: 168
Lid geworden op: 10 aug 2019 20:18
Locatie: Belgenland

Re: heerlijk rokjes dragen

Bericht door Rik »

In huis draag ik ook vrij korte rokken maar om naar buiten te gaan is het toch altijd 45-50 cm lang, met mijn 1m85 is dat toch nog enkele cm boven de knie. Dat vind ik een veilige en overal aanvaardbare lengte om een deftig imago naar buiten te dragen voor een man in rok. Nog nooit last gehad van inkijk bij het zitten zolang de benen netjes naast elkaar blijven. Ik draag rokken voor het comfort, geen seksuele connotatie. Nylons draag ik buiten nooit, dat komt me dan weer te vrouwelijk over naar de omgeving toe. Bij kouder weer wel vaak een zwarte legging.
Na vele jaren stiekem nu eindelijk ook dagelijks thuis bij de vrouw in rok(je), zelden nog broek of shorts.
Als de vrouwen meestal in broeken lopen is het aan de mannen toegestaan om in rokken te lopen.
Gebruikersavatar
beachlion
Berichten: 609
Lid geworden op: 26 jul 2013 19:44
Locatie: Allentown, PA, USA

Re: heerlijk rokjes dragen

Bericht door beachlion »

Ik ben ook voorzichtig begonnen, eerst in kilts en later in rokken die kwa vorm wat weg hadden van kilts. Omdat ik de meeste rokken zelf maak kon ik naar hartelust experimenteren met de lengte en de vorm. Geleidelijk aan werden de rokken die ik buiten droeg iets korter maar niet hoger dan een vijftal centimeters boven de knie (ca. 40 cm). Alleen als ik naar het strand ga (een ritje van twee uur) heb ik wat korters aan dat met recht een mini genoemd kan worden.
Gebruikersavatar
WesleyN
Berichten: 744
Lid geworden op: 22 jul 2013 19:11

Re: heerlijk rokjes dragen

Bericht door WesleyN »

Mensen zeggen bij mij altijd dat ik een open uitstraling heb. Mensen schijnen bij mij meer te durven. Vrouwen komen ook gewoon bij me zitten in de trein of metro. En dan heb ik weer een gesprek te pakken. En op festivals zijn mensen vrijer. Maar als een man in rok ben je nou eenmaal een bezienswaardigheid. Je valt op ook al is dat meestal maar voor een seconde. Want onderweg hebben ze nou eenmaal geen interesse in je. Maar je wordt wel gezien.
Iedereen is uniek en toch lijken wij allemaal op elkaar. Wij zijn namelijk allemaal mensen.
Wat is dan de reden om onderscheid te maken in wij en zij-groepjes?
Gebruikersavatar
Kortrokje
Berichten: 142
Lid geworden op: 19 aug 2020 03:48
Locatie: België.

Re: heerlijk rokjes dragen

Bericht door Kortrokje »

beachlion schreef: 17 mei 2020 17:48 Ik ben ook voorzichtig begonnen, eerst in kilts en later in rokken die kwa vorm wat weg hadden van kilts. Omdat ik de meeste rokken zelf maak kon ik naar hartelust experimenteren met de lengte en de vorm. Geleidelijk aan werden de rokken die ik buiten droeg iets korter maar niet hoger dan een vijftal centimeters boven de knie (ca. 40 cm). Alleen als ik naar het strand ga (een ritje van twee uur) heb ik wat korters aan dat met recht een mini genoemd kan worden.
Dit vind ik nou echt tof dat jij je eigen rokken zelf maakt...👍👍👍👍👍👍👍
Ik vraag mij eigenlijk af ,is hét moeilijk zelf je rokken maken?
Waar heb je zoiets geleerd?
Ik hou van rokken en jurken.... En ik draag ze elke dag, sinds vorige zomer (2020) vóóral jurken....7 april 2019 is voor mij een mijlpaal... Toen ben ik voor de eerste keer naar de winkel geweest in een jeansrok...
Plaats reactie